طرز تهیه شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی
نوشته شده توسط : ayda

مواد اولیه :

آرد600 گرم(5 پیمانه)
مارمالاد یا ژله مغزیبه مقدار لازم
تخم مرغ1 عدد
عسل گرم60 گرم(2 ق غ سر پر)
وانیلمقداری
شیر60 گرم(1/4 پیمانه)
روغن جامد300 گرم(1 پیمانه +1/3 پیمانه)
پودر قند100 گرم(10 ق .غ)
85
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است . این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود. 

طرز تهیه:


* روغن و پودر قند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (من از روغن جامد لادن معمولی زعفرانی استفاده کردم) 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

* به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یکدست شدن) 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

* بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل هم میزنیم نه بیشتر. 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

* خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن در یخچال درست میشه. 
* خمیر را در نایلون در یخچال گذاشته تا خنک شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت) 
خمیر ی که در تصویر میبینید سفید هستش ولی اگه مثل من از نوع زعفرانی استفاده کنید رنگ بهتر و عطر و طعم خیلی عالی خواهد داشت 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

* بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم ) 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

* در سینی فر چیده به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکن است تغییر کند) باید کمی تغییر رنگ دهد. 
* بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین کنید. 
شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی)

*با رویه نارگیل و کنجد بوداده خیلی خوشمزه میشه. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.


با این دستور شیرینی بافت نرم و پودری دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند خیلی خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید." 

این هم تصویر شیرینی خودم که از بریلو نسکافه ای که ابتکار خودم بود استفاده کردم 
و اما نکته ها: 
1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود. 
2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد. 
3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است. 
4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود. 
5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد. 
6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود. 
7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود . 
نوش جان

 





:: برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی مشهدی (آلمانی یا مربایی ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: